Om Kullaflytt

Vår historia

Vi är det familjeägda bolaget som drivit flyttfirma sedan 1945. Företaget har gått i arv konsten att flyta värdesaker på det bästa sättet har utvecklats sedan dess. Vi finns idag på Engelholms transportscentral och kan hjälpa till med flyttar över hela nordvästra Skåne. Vi har ett avtal med Ängelholms- och Helsingborgs kommun där vi är förstavalet för snabb och smidig flytt.

Vi är väldigt stolta över att ha varit Gasellnominerade 3 år i radför Gasellpriset. Gasellpriset innebär att ett nominerat företag har bland annat dubblat sin omsättning om man jämför med det första och det senaste räkenskapsåret i undersökningsperioden. Tack vare våra kunder fortsätter vi att växa och nu lägger vi ytterligare fokus på kundnöjdhet och kvalité.

Målsättning

Vår målsättning är att Kullaflytt ska bli ledande inom flytt i hela Skåne. Vi ska vara förstahandsvalet för privatpersoner och företag som behöver hjälp med någon typ av förflyttning eller magasinering av produkter. Vårt mål är att ha nöjda kunder samt att leverera kvalité och personlig service i våra tjänster.

Flytthjälp? Kontakta oss på: